Uluderbent Şehit Mesut Yazar İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen,öğrenmeyi öğrenen,okuyan,inceleyen,araştıran,zamanı iyi yönetebilen, doğayı seven,bilimin gelişmesi için çaba gösteren,sanatta,sporda,bilimde ve her alanda ülkemizin adını yükseltmek isteyen nesillerin yetiştirldiği;Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında bir üst öğrenime hazırlandığı;yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velileri el birliği ile çevrede,bölgede ve ülkede ´´MODEL OKUL´´ olmaktır.

Misyon: Uluderbent İlkokulu olarak; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,çağdaş,laik,ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,topluma karşı verimli fertler yetiştirmek; Okul içinde ve dışında sergiledikleri davranışlarla örnek öğrenciler olmalarını sağlamak; Ortaokul seviyesindeki eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için varız...

Başarılar:

Isınma: KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (506) 813 61 08

WEB - https://uluderbentilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Uluderbent Mahallesi ALAŞEHİR

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - ULUDERBENT MAHALLESİ

Adres - Uluderbent Mahallesi ALAŞEHİR

Ulaşım Minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır. Yarım saatte bir araç vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 30 Km. uzaklıktadır.